הנה, זה המתכון הראשון בבלוג שלי, זה מאוד מרגש.
היום חשבתי "מה נאכל הערב?"
יש כמה דברים במקרר : קישוא, פטרוזיליה, בצל...
מה יש בארון? טונה, פירורי לחם.
בקיצור יש לי הכל כדי להכין קציצות טונה וקישוא!
רכיבים :
1/2 כוס של בצל קצוץ דק
2 כפות שמן זית
קופסה של טונה במים
כוס של קישוא מגורד
2 ביצים
1/3 כוס של פטרוזיליה טרייה קצוצה
כפית 1 של מיץ לימון טרי
כוס 1 של פירורי לחם
שמן לטיגון
מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
1 – במחבט קטן עם שמן, לתגן קצת את הבצל עד שהוא יהיה רך ואז להוציא מהאש
2 – להכניס בקערה את הטונה, הקישוא, הביצים, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, חצי כוס פירורי הלחם ושמן זית.
לתבל (מלח + פלפל).
3 – לגלגל כדורים, לשתח אותם ולכסותם בפירורי לחם.
4 – אל-תוך מחבט לחמם את השמן ולטגן כ-3 דקות כל צד את הקציצות (עד שהן הזהיבו).
וזהו, זה מוכן להגשה - בתיאבון !!
אשמח לקבל תגובות, תזרמו עם זה!!!
זאת בעיניי מנה מוצלחת ביותר ! מלאה טעמים, בריאה, טעימה, מוסברת בדיקנות עם צילומים המראים את העיקר וגם מוגשת היטב ! אני בהחלט וממליץ להתנסות במתכון הזה ולהאחרים ( מלוחים כמו מתוקים) אשר יבואו !
השבמחק