5.12.2013

קציצות טונה וקישוא

הנה, זה המתכון הראשון בבלוג שלי, זה מאוד מרגש.
היום חשבתי "מה נאכל הערב?" 
יש כמה דברים במקרר : קישוא, פטרוזיליה, בצל...
מה יש בארון? טונה, פירורי לחם.
בקיצור יש לי הכל כדי להכין קציצות טונה וקישוא!
מספר סועדים : 2                   זמן הכנה : 15 דקות                      זמן בישול : 15 דקות



רכיבים :

1/2 כוס של בצל קצוץ דק
2 כפות שמן זית
קופסה של טונה במים
כוס של קישוא מגורד
2 ביצים
1/3 כוס של פטרוזיליה טרייה קצוצה 
כפית 1 של מיץ לימון טרי
כוס 1 של פירורי לחם
שמן לטיגון 
מלח ופלפל.







אופן ההכנה:

1 – במחבט קטן עם שמן, לתגן קצת את הבצל עד שהוא יהיה רך ואז להוציא מהאש

2 – להכניס בקערה את הטונה, הקישוא, הביצים, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, חצי כוס פירורי הלחם ושמן זית. לתבל (מלח + פלפל).

3 – לגלגל כדורים, לשתח אותם ולכסותם בפירורי לחם.

4 – אל-תוך מחבט לחמם את השמן ולטגן כ-3 דקות כל צד את הקציצות (עד שהן הזהיבו).



וזהו, זה מוכן להגשה - בתיאבון !!



אשמח לקבל תגובות, תזרמו עם זה!!!



תגובה 1:

  1. זאת בעיניי מנה מוצלחת ביותר ! מלאה טעמים, בריאה, טעימה, מוסברת בדיקנות עם צילומים המראים את העיקר וגם מוגשת היטב ! אני בהחלט וממליץ להתנסות במתכון הזה ולהאחרים ( מלוחים כמו מתוקים) אשר יבואו !

    השבמחק

תגידו לי...